No Tuner Information Found With HD HomeRun Extend

Reception, channel detection, network issues, CableCARD setup, etc.
Post Reply
mbrett
Posts: 3
Joined: Mon Jun 01, 2020 8:26 am

No Tuner Information Found With HD HomeRun Extend

Post by mbrett »

Hi, I've been suffering with weak signal alerts using Plex through Roku for a week. Today, I updated my Extend to the latest firmware, and I'm still having the issue. I tested OTA with the official HD Home Run Roku app. Some channels there would not load at all. I went back to check my signal strength for my tuners through the web hub and neither Tuner0 or Tuner1 has any information in it. All categories state 'none'. I'm at a loss what the issue could be. I haven't changed any part of my network setup, and when I tried watching LiveTV through the Plex web app it also buffered quite a bit.

Any help would be appreciated. Thanks you!

nateb
Silicondust
Posts: 1185
Joined: Mon Aug 06, 2018 3:22 pm
Device ID: 1051C73D, 10759F29

Re: No Tuner Information Found With HD HomeRun Extend

Post by nateb »

Have you double checked the connection between the antenna and the tuner?

mbrett
Posts: 3
Joined: Mon Jun 01, 2020 8:26 am

Re: No Tuner Information Found With HD HomeRun Extend

Post by mbrett »

I tightened the coaxial into the HD HomeRun. I will give the connection outside a look, but I don't believe that's the issue. I can get video/audio for awhile, on Plex web app it will continue to run - just buffer quite a bit.

mbrett
Posts: 3
Joined: Mon Jun 01, 2020 8:26 am

Re: No Tuner Information Found With HD HomeRun Extend

Post by mbrett »

It appears since latest Plex server update that my OTA issues have been resolved through Plex at least.

Post Reply