Unable to play channel - Win 10

Discussion of the new user interface for the HDHomeRun app.
Post Reply
thedoomster
Posts: 95
Joined: Fri Nov 27, 2015 6:14 pm
Device ID: 131CC070
Location: Rochester, NY

Unable to play channel - Win 10

Post by thedoomster » Wed Jun 05, 2019 9:08 am

I tried using the new UI for an extended period of time last night watching baseball on DRM (SNY 46) channel. The picture suddenly went black with this message in white bold text across the middle, and using slice navigation tried channel 47, also DRM, and same message. Changed setting back to old UI and picture returned. I didn't try restarting the app.

thedoomster
Posts: 95
Joined: Fri Nov 27, 2015 6:14 pm
Device ID: 131CC070
Location: Rochester, NY

Re: Unable to play channel - Win 10

Post by thedoomster » Wed Jul 03, 2019 10:37 am

A month later with no response so not sure if this was noted. So, I decided to try Live TV with the new UI for an extended viewing again last night and this error returned again, only this time when I changed the channel after 2 hours or so. Every other channel I selected also displayed this error. I also had AC3 passthru enabled.

Post Reply