Is hdhomerun_checkforupdates.exe not working?

Help and support for HDHomeRun DVR and HDHomeRun software for Windows 10, Mac, Android, XBox, etc.
Post Reply
ndehmer
Posts: 11
Joined: Fri Feb 07, 2014 12:07 pm

Is hdhomerun_checkforupdates.exe not working?

Post by ndehmer »

In the Installation folder there is an EXE labeled hdhomerun_checkforupdates.exe. When I run it I get an error saying "Checking for Updates - Unable to find resource on server. Please check if the URL is correct." Also in the installation folder is a INI file labeled hdhomerun_checkforupdates.ini. If I open that up there is a URL listing
URL=https://download.silicondust.com/hdhome ... X,XXXXXXXX with the XXXXXXXX being my device ID's. If I put that in my browser it doesn't work and if I back track on the URL i get a not allowed or not found. Is this the correct URL? Or is this application even supposed to be functional?
Thanks
Nathan

nickk
Silicondust
Posts: 15860
Joined: Tue Jan 13, 2004 9:39 am

Re: Is hdhomerun_checkforupdates.exe not working?

Post by nickk »

Ooops... fixed.

ndehmer
Posts: 11
Joined: Fri Feb 07, 2014 12:07 pm

Re: Is hdhomerun_checkforupdates.exe not working?

Post by ndehmer »

Awesome, thanks!

Post Reply