Error when deleting episodes, problem solved after turning off early access

Discussion of the new user interface for the HDHomeRun app.
Post Reply
averyfreeman
Posts: 239
Joined: Sun Apr 09, 2017 11:12 am
Device ID: 1326E235 1313788A
Location: Olympia, WA
Contact:

Error when deleting episodes, problem solved after turning off early access

Post by averyfreeman » Thu Nov 07, 2019 12:46 am

Hi, like the title says:

I experienced an error when deleting episodes, turned off "early access" and the problem seemed to go away

I have diagnostics on, it was just a few minutes ago, about 11:30 PM PST - it happened twice

Hope my report helps! Here's the screenshots:

Image

Image

nateb
Silicondust
Posts: 1103
Joined: Mon Aug 06, 2018 3:22 pm
Device ID: 1051C73D, 10759F29

Re: Error when deleting episodes, problem solved after turning off early access

Post by nateb » Thu Nov 07, 2019 10:19 am

Could you give a bit more info? What steps do you take to delete an episode?

signcarver
Expert
Posts: 8535
Joined: Wed Jan 24, 2007 1:04 am
Device ID: 131B34B7 13231F92 1070A18E 1073ED6F 15300C36

Re: Error when deleting episodes, problem solved after turning off early access

Post by signcarver » Thu Nov 07, 2019 10:57 am

That typically happens when the client sees the same record engine twice but for some reason doesn't recognize its the same engine (i.e especially when the record engine and client is on a shield viewtopic.php?f=119&t=72657#p353079 )

averyfreeman
Posts: 239
Joined: Sun Apr 09, 2017 11:12 am
Device ID: 1326E235 1313788A
Location: Olympia, WA
Contact:

Re: Error when deleting episodes, problem solved after turning off early access

Post by averyfreeman » Mon Nov 11, 2019 2:26 am

nateb wrote:
Thu Nov 07, 2019 10:19 am
Could you give a bit more info? What steps do you take to delete an episode?
Sure, no problem

Windows 10 1903 19018.1 build date 11/6/2019
Local domain account
Was HDHR View Build 20191030 at the time
Early access was on
I always try to keep logging on if I can help it since I'm beta testing (I think it turns itself off after 10 days?)
It was on a Thinkpad T460s i5-6300U 2.4GHz w/ 20GB RAM & 128GB PM961 NVMe. vPro edition w/ AMT, USB mechanical keyboard, brown switch

I mention the keyboard because I was deleting episodes using the external keyboard, just in case that's relevant, using the delete and arrow keys

After deleting ~10 episodes, the error would reoccur, HDHRV would crash and I would be forced to re-open the program

After re-creating the bug 3 times, I turned early access off and it was alleviated

I cannot think of any other details to include other than I am a crack monkey on chrome and always have like a bazillion tabs open in the background, Libreoffice, notepad, character map, etc. I'm constantly on the domain network sharing files locally

Let me know if you think of any specifics I left out that could help

Thank you :D

Post Reply