FiOS 4K 1499

Guide Issues
Post Reply
Ken.F
Posts: 2085
Joined: Fri Apr 05, 2013 9:20 am
Device ID: 1041A706, 1043EB32, 104BAD9E, 13168DC5, 1322A7AC
Location: West Rockhill, PA

FiOS 4K 1499

Post by Ken.F » Wed Jun 12, 2019 10:33 am

FiOS channel 1499 is live with the static message "Your Fios TV is working. The content provider is not currently sending programming to this channel." There is no channel name listed on my Primes channel lineup for 1499 but the guide has it matched to "FS4K1", with the same guide data as channel 1498.

jasonl
Silicondust
Posts: 13802
Joined: Sun Oct 28, 2007 9:23 pm

Re: FiOS 4K 1499

Post by jasonl » Wed Jun 12, 2019 1:57 pm

I'm not seeing it in the channel lineup from either of your PRIME devices. Can you run a channel scan on one of them and make sure it's enabled so I can set the correct listing for it (just let me know which device)? Still plenty of time to get it working since it won't be used until Monday.

Ken.F
Posts: 2085
Joined: Fri Apr 05, 2013 9:20 am
Device ID: 1041A706, 1043EB32, 104BAD9E, 13168DC5, 1322A7AC
Location: West Rockhill, PA

Re: FiOS 4K 1499

Post by Ken.F » Wed Jun 12, 2019 2:15 pm

Channel 1499 has been enabled on both 13168DC5 and 1322A7AC since I ran a channel scan this morning (with send diagnostic checked on both). It just comes up with the number 1499 and no channel name in the device webpage. The slice guide has it marked "FS4K1". I just ran another channel scan on 13168DC5 and 1499 is still there and enabled.

jasonl
Silicondust
Posts: 13802
Joined: Sun Oct 28, 2007 9:23 pm

Re: FiOS 4K 1499

Post by jasonl » Wed Jun 12, 2019 3:19 pm

Ah, the lack of a name will do it. Can you reboot the devices, wait 2 minutes, and see if the name comes in?

Ken.F
Posts: 2085
Joined: Fri Apr 05, 2013 9:20 am
Device ID: 1041A706, 1043EB32, 104BAD9E, 13168DC5, 1322A7AC
Location: West Rockhill, PA

Re: FiOS 4K 1499

Post by Ken.F » Wed Jun 12, 2019 3:26 pm

Rebooted, waited 2 min and 1499 still has a blank name.

jasonl
Silicondust
Posts: 13802
Joined: Sun Oct 28, 2007 9:23 pm

Re: FiOS 4K 1499

Post by jasonl » Wed Jun 12, 2019 3:31 pm

We'll have to wait for them to add a name then. I can't set listings for channels with no name.

Ken.F
Posts: 2085
Joined: Fri Apr 05, 2013 9:20 am
Device ID: 1041A706, 1043EB32, 104BAD9E, 13168DC5, 1322A7AC
Location: West Rockhill, PA

Re: FiOS 4K 1499

Post by Ken.F » Wed Jun 12, 2019 3:47 pm

OK then.

jasonl
Silicondust
Posts: 13802
Joined: Sun Oct 28, 2007 9:23 pm

Re: FiOS 4K 1499

Post by jasonl » Mon Jun 17, 2019 10:32 am

Looks like the added the name overnight. I've added the listing to it. Should be good to see the listings in the app now, and the DVR should be able to record from 1499 after its next sync (can be forced by restarting it).

Ken.F
Posts: 2085
Joined: Fri Apr 05, 2013 9:20 am
Device ID: 1041A706, 1043EB32, 104BAD9E, 13168DC5, 1322A7AC
Location: West Rockhill, PA

Re: FiOS 4K 1499

Post by Ken.F » Mon Jun 17, 2019 10:41 am

Thanks. I'm seeing it as Fios 4k2 in my lineup now.

Post Reply