12 Jan 2021

ATSC 3.0 Forum
Post Reply
nickk
Silicondust
Posts: 16439
Joined: Tue Jan 13, 2004 9:39 am
x 130

12 Jan 2021

Post by nickk »

I will be adding to this post over the next few hours...

Phoenix PBS channel 108.1
PBS channel 108.1 is not playing on Nvidia Shield devices. It plays on other Android devices and plays on Windows (tested with Nvidia GPU). We have sent a sample to Nvidia.

Ohio channel 104.1
We have confirmed a problem with VLC playing this channel. The channel plays ok in the HDHomeRun app.

nickk
Silicondust
Posts: 16439
Joined: Tue Jan 13, 2004 9:39 am
x 130

Re: 12 Jan 2021

Post by nickk »

Seattle channel 151.1
We found and fixed a problem causing this channel not to stream. The fix will be in the next firmware release.

Nick

nickk
Silicondust
Posts: 16439
Joined: Tue Jan 13, 2004 9:39 am
x 130

Re: 12 Jan 2021

Post by nickk »

New feature that will be in the next app release - the app will default to the audio track that matches the language the OS is set to.

Nick

CBme
Posts: 121
Joined: Thu Oct 15, 2020 2:15 pm
x 15

Re: 12 Jan 2021

Post by CBme »

nickk wrote: Fri Jan 15, 2021 3:08 pm New feature that will be in the next app release - the app will default to the audio track that matches the language the OS is set to.

Nick
Excellent, so that should address our SAP issue without the stations moving around their XML list order, correct? Will it have issues if the current SAP offering is listed as English Descriptive Audio vs English 5.1?

nickk
Silicondust
Posts: 16439
Joined: Tue Jan 13, 2004 9:39 am
x 130

Re: 12 Jan 2021

Post by nickk »

CBme wrote: Fri Jan 15, 2021 6:49 pm Excellent, so that should address our SAP issue without the stations moving around their XML list order, correct? Will it have issues if the current SAP offering is listed as English Descriptive Audio vs English 5.1?
Not an issue - it will pick the normal track.

Nick

thully
Posts: 9
Joined: Mon Jan 04, 2021 12:36 pm

Re: 12 Jan 2021

Post by thully »

Just saw the new 20210118 firmware was out and updated. I wasn’t having any of the issues mentioned in the changelog, though I’ve noticed that my “no data” issue when changing ATSC 3.0 channels has seemingly gone away. Might a change in the new firmware have fixed this, or may it be a change implemented on the station end? (I’m in the Detroit market). Still having my other issues (app crashing after 10min/video stuttering on 102.1/107.1 on the Chromecast with Google TV), but at least it seems to be getting better...

Post Reply