ATSC 3.0 Buffalo NY Feed Issue?

ATSC 3.0 Forum
Post Reply
Ranger One
Posts: 38
Joined: Sun Mar 11, 2007 11:08 am
x 1

ATSC 3.0 Buffalo NY Feed Issue?

Post by Ranger One »

Have been getting the new ATSC 3.0 feeds on channel 16 for Buffalo NY area. No signal tonight (Saturday) on this channel, did a rescan, the Connect 4k picks up the regular feeds but no signal for the ATSC 3.0 feeds. Being that all these locals are being broadcast on one channel, maybe there is a tower / transmission issue. Anyone else notice this?

Ranger One
Posts: 38
Joined: Sun Mar 11, 2007 11:08 am
x 1

Re: ATSC 3.0 Buffalo NY Feed Issue?

Post by Ranger One »

As of 1215pm today (Monday) the ATSC 3.0 broadcast feeds are back up on OTA channel 16.

spooner1
Posts: 4
Joined: Mon Apr 05, 2021 4:29 pm
x 2

Re: ATSC 3.0 Buffalo NY Feed Issue?

Post by spooner1 »

on monday april 5th the 5 atsc 3 stations are running here in buffalo . even thou i'm 50 miles away in canada getting the channels is not a problem at all. the picture is crystal clear and about 10 times better looking than the hd version of the same stations. some times when you change the channel from regular stations to the atsc3 stations it comes up as unable to play channel no video data but if you move to adjasent station and than back to the same channel it will come in.don't know if it is a local problem or if it is a clitch in the hdhomerun its self , only time will tell.so far i'm impressed by the box it self because even the regular hd channels look way better on this device than my old hdhomerun box. channel 2 exspecailly the sdound will stop for a few seconds and than start back up
. also i noticed it takes alot longerfor the atsc 3 channels to load up maybe twice as long as the regular channels to load up.all i can say to people sitting on the fence weather to buy one or not think of it as one device can work on 4 tv at the same time or 2 atsc 3 devices.to me was worth ever penny even thou i had the exchange rate postage and duty brought it up to $312 canadian dollars.but look at

Ranger One
Posts: 38
Joined: Sun Mar 11, 2007 11:08 am
x 1

Re: ATSC 3.0 Buffalo NY Feed Issue?

Post by Ranger One »

I've noticed audio issues with WGRZ Channel 2 also. I record a few different shows & the ones from WGRZ when playing back the audio changes as if there is an issue with their 5.1 mix. No such problems with WIVB (ch4) or WKBW (Ch7). And yes the pictures on these feeds with the Hd Homerun tuner are significantly better!

spooner1
Posts: 4
Joined: Mon Apr 05, 2021 4:29 pm
x 2

Re: ATSC 3.0 Buffalo NY Feed Issue?

Post by spooner1 »

i noticed that when i use my new hdhomerun 4k for the atsc 3 channels when you changed the channels you would get channel not availuable ever so often. i found a fix for that problem and the fix is the power connector is faulty because when i changed the power cord on the hdhomerun 4k with my old power cord from a previuos version of hdhomerun device i don't get that any more as all the channels load right. also every now and than the channels on the atsc 3 channels would stop and would go to channel not detected is also not happening any more.so if you got an older version of hdhomerun i suggest switching the power cord on it to your new hdhomerun 4k.

Post Reply