UK Series Record Issue

Help and support for HDHomeRun DVR and HDHomeRun software for Windows 10, Mac, Android, XBox, etc.
Post Reply
Alister
Posts: 3
Joined: Tue Sep 03, 2019 8:37 am

UK Series Record Issue

Post by Alister » Tue Sep 03, 2019 8:47 am

Hi,

I'm setting this up and I've noticed an issue - possibly UK specific

In the UK we have SD and HD with the same "name" on FTA

e.g. Channel5 and Channel5HD

I've setup a program to record all episodes of a series and it selected both channels. this seems silly as I only want the HD version

signcarver
Expert
Posts: 8351
Joined: Wed Jan 24, 2007 1:04 am
Device ID: 131B34B7 13231F92 1070A18E 1073ED6F

Re: UK Series Record Issue

Post by signcarver » Tue Sep 03, 2019 8:59 am

The red dot indicates potential candidates not what will actually record. By default HD will be preferred (assuming it detected it as hd in the scan). If you wanted the SD channel (always) preferred over the HD version of that channel, you would mark such as a favorite. You can also use 3rd party tools to specify ChannelOnly rules.

Alister
Posts: 3
Joined: Tue Sep 03, 2019 8:37 am

Re: UK Series Record Issue

Post by Alister » Tue Sep 03, 2019 2:02 pm

Thanks it was confusing

Post Reply