Recorded Tab showing doubles

Help and support for HDHomeRun DVR and HDHomeRun software for Windows 10, Mac, Android, XBox, etc.
Post Reply
GGRussell
Posts: 1357
Joined: Mon Dec 31, 2012 3:08 pm
Device ID: 131F5AA2 ; 1325E5E9

Recorded Tab showing doubles

Post by GGRussell » Sat Aug 03, 2019 8:49 am

The Recorded Tab is showing double recordings for everything, but there is only one file of each on the NAS. Even for previous recordings that only showed one yesterday. I only have one Record engine on NAS. Early Access is OFF

TMC1974
Posts: 34
Joined: Tue Dec 27, 2011 2:53 pm

Re: Recorded Tab showing doubles

Post by TMC1974 » Sat Aug 03, 2019 10:20 am

I'm seeing the same problem.

KingLear
Posts: 15
Joined: Sun Feb 18, 2018 12:37 pm
Location: Fort Worth, TX

Re: Recorded Tab showing doubles

Post by KingLear » Sat Aug 03, 2019 4:02 pm

If you enable Early Access for version 20190802b, I can confirm that I don't see duplicate recordings anymore.

TMC1974
Posts: 34
Joined: Tue Dec 27, 2011 2:53 pm

Re: Recorded Tab showing doubles

Post by TMC1974 » Sun Sep 01, 2019 9:47 pm

I enabled early access but i'm still seeing double recordings?

What should I check now?

jasonl
Silicondust
Posts: 14233
Joined: Sun Oct 28, 2007 9:23 pm

Re: Recorded Tab showing doubles

Post by jasonl » Wed Sep 04, 2019 2:05 pm

What's the device ID for your HDHomeRun?

TMC1974
Posts: 34
Joined: Tue Dec 27, 2011 2:53 pm

Re: Recorded Tab showing doubles

Post by TMC1974 » Wed Sep 04, 2019 2:21 pm

My device ID is 1311F388

jasonl
Silicondust
Posts: 14233
Joined: Sun Oct 28, 2007 9:23 pm

Re: Recorded Tab showing doubles

Post by jasonl » Wed Sep 04, 2019 2:36 pm

It looks like you're running the DVR on an Android box, is that correct? Do you only see the duplicates on that specific device, but others just show them once?

TMC1974
Posts: 34
Joined: Tue Dec 27, 2011 2:53 pm

Re: Recorded Tab showing doubles

Post by TMC1974 » Wed Sep 04, 2019 8:54 pm

Yes the dvr is on my shield.

I'm only seeing double recordings on the shield. My jetstream box shows them fine.

jasonl
Silicondust
Posts: 14233
Joined: Sun Oct 28, 2007 9:23 pm

Re: Recorded Tab showing doubles

Post by jasonl » Thu Sep 05, 2019 6:21 pm

It looks like it's seeing the DVR on 2 different networks, one the regular network connection and one an internal connection used for Bluetooth. The app should be recognizing they're the same thing and just treating it as one DVR, but it's not doing that for some reason. We're investigating.

Post Reply