AirTV 4K Player Play, Pause, Rewind option on

Help and support for HDHomeRun DVR and HDHomeRun software for Windows 10, Mac, Android, XBox, etc.
Post Reply
Bkfinest
Posts: 73
Joined: Sat Jul 28, 2018 3:26 pm

AirTV 4K Player Play, Pause, Rewind option on

Post by Bkfinest » Wed Jul 03, 2019 5:16 am

I checked access new feature early on. Now i have the option to pause, play rewind. but when i pause or rewind the channel freezes. i have to switch channel. I have a 32gb usb plugged in. Do i need a bigger storage for this to work? or is it hardware/software issue? also will this be supported in future updates? because i only get this feature with early access on.

signcarver
Expert
Posts: 8146
Joined: Wed Jan 24, 2007 1:04 am
Device ID: 131B34B7 13231F92 1070A18E 1073ED6F

Re: AirTV 4K Player Play, Pause, Rewind option on

Post by signcarver » Wed Jul 03, 2019 7:20 am

For that device, you need a dvr engine running as it does not have enough usable ram (drm content won't be able to trick play until the dvr engine supports drm)... if you are trying to run a dvr engine on the android box itself, the drive must be 500GB or more.

nickk
Silicondust
Posts: 15523
Joined: Tue Jan 13, 2004 9:39 am

Re: AirTV 4K Player Play, Pause, Rewind option on

Post by nickk » Wed Jul 03, 2019 10:38 am

Bkfinest wrote:
Wed Jul 03, 2019 5:16 am
I checked access new feature early on. Now i have the option to pause, play rewind. but when i pause or rewind the channel freezes. i have to switch channel. I have a 32gb usb plugged in. Do i need a bigger storage for this to work? or is it hardware/software issue? also will this be supported in future updates? because i only get this feature with early access on.
Channel freeze with no DVR and no client buffer RAM - I will ask our QA to test.

To run the DVR record engine on Android you need a 500GB HDD or larger.

Nick

Post Reply