No option record of LIve TV from HD app (inside Roku)??

Reception, channel detection, network issues, CableCARD setup, etc.
Post Reply
salsaguy
Posts: 39
Joined: Mon Dec 28, 2020 10:07 pm

No option record of LIve TV from HD app (inside Roku)??

Post by salsaguy »

I can browse all my channels and watch live TV on my brand new HDHomerun Scribe Duo, but when using the HD app (thru my Roku) why is there option to record the show??
If I am recording locally to my Scribe? Why do I have to use a PC or a phone to do it and not within the companys own app on TV?
Please explain the logic behind this?
thanks

shawn_75
Posts: 170
Joined: Sun Oct 14, 2012 5:19 pm
Device ID: 151032EF

Re: No option record of LIve TV from HD app (inside Roku)??

Post by shawn_75 »

The problem is Roku, as they explain it. That ecosystem is not as open as others that they develop on.

salsaguy
Posts: 39
Joined: Mon Dec 28, 2020 10:07 pm

Re: No option record of LIve TV from HD app (inside Roku)??

Post by salsaguy »

That sucks. yeah everyone wants tobe in control without thinking about user experience and ease of use
sad :(
Hope SiliconDust can figure a way to make it better with Roku
Its too disjointed

NedS
Silicondust
Posts: 1895
Joined: Mon Dec 10, 2018 12:38 pm
x 63

Re: No option record of LIve TV from HD app (inside Roku)??

Post by NedS »

Adding a recording UI for the Roku version of the HDHomeRun app is being explored.

salsaguy
Posts: 39
Joined: Mon Dec 28, 2020 10:07 pm

Re: No option record of LIve TV from HD app (inside Roku)??

Post by salsaguy »

That would be great.
Thanks

Post Reply