HDHR5 Loss of channels/signal strength - masterallen

Reception, channel detection, network issues, CableCARD setup, etc.
Post Reply
masterallen
Posts: 2
Joined: Tue Apr 13, 2021 4:53 pm

HDHR5 Loss of channels/signal strength - masterallen

Post by masterallen »

I've also witnessed this same issue. Last time it worked was 2021-04-11 0900, and stopped working sometime between then and when I went to watch the nightly news at 18:00 the same day and hasn't worked since. Rebooted, done a manual channel scan with both the web and app interface to no avail.

I had previously 77 channels, and after a scan only 5 show up. Antenna is an indoor and has not moved, and I checked all connections to ensure no signal loss either. I was originally on 20210224 when this happened, and Installed beta "20210404beta1" for testing and nothing has changed. I also enabled "send diagnostic information".

Hardware Model: HDHR5-4K
Firmware Version: 20210404beta1
Device ID: 108115C9

NedS
Silicondust
Posts: 2047
Joined: Mon Dec 10, 2018 12:38 pm
x 52

Re: HDHR5 Loss of channels/signal strength

Post by NedS »

masterallen wrote: Tue Apr 13, 2021 4:56 pm I've also witnessed this same issue. Last time it worked was 2021-04-11 0900, and stopped working sometime between then and when I went to watch the nightly news at 18:00 the same day and hasn't worked since. Rebooted, done a manual channel scan with both the web and app interface to no avail.

I had previously 77 channels, and after a scan only 5 show up. Antenna is an indoor and has not moved, and I checked all connections to ensure no signal loss either. I was originally on 20210224 when this happened, and Installed beta "20210404beta1" for testing and nothing has changed. I also enabled "send diagnostic information".

Hardware Model: HDHR5-4K
Firmware Version: 20210404beta1
Device ID: 108115C9
Same odd readings. Can I have you also e-mail support@silicondust.com and mention this thread?

masterallen
Posts: 2
Joined: Tue Apr 13, 2021 4:53 pm

Re: HDHR5 Loss of channels/signal strength

Post by masterallen »

NedS wrote: Tue Apr 13, 2021 11:42 pm Same odd readings. Can I have you also e-mail support@silicondust.com and mention this thread?
Sent! Thanks!

Post Reply