Search found 4 matches

by jmtripp1
Thu Feb 18, 2021 1:50 pm
Forum: ATSC 3.0 Forum
Topic: Interoperability issue with HDHomerun4K and Ubiquiti switches
Replies: 12
Views: 396

Interoperability issue with HDHomerun4K and Ubiquiti switches

Hi All- I just got done troubleshooting a super-annoying issue that I finally resolved that I thought I'd share in case it saves someone else some pain. I've had a working HDHomerun Connect 4K for some time now and it was working great until one day..... Symptom: Red blinking network LED on the back...
by jmtripp1
Wed Dec 02, 2020 11:22 am
Forum: ATSC 3.0 Forum
Topic: HDHomerun Connect 4K - many issues
Replies: 4
Views: 1199

Re: HDHomerun Connect 4K - many issues

Thought I'd give a quick update. After having the unit off ofr a few days I fired it back up this morning and here's where things stand: - streaming on the major networks is now working fine on my mac with the new Connect 4K box. This includes audio on our local Fox's ATSC 3.0 stream which wasn't pl...
by jmtripp1
Sun Nov 29, 2020 10:46 pm
Forum: ATSC 3.0 Forum
Topic: HDHomerun Connect 4K - many issues
Replies: 4
Views: 1199

Re: HDHomerun Connect 4K - many issues

A few updates: - I fully uninstalled and re-installed the mac app and now most channels stream fine although audio is missing or lightly glitchy on a few (like Fox). I'm seeing ATSC 3.0 versions of my major networks here in Portland. Video is great; audio not so much. - Audio on my local fox station...
by jmtripp1
Sun Nov 29, 2020 10:16 pm
Forum: ATSC 3.0 Forum
Topic: HDHomerun Connect 4K - many issues
Replies: 4
Views: 1199

HDHomerun Connect 4K - many issues

Replacing a connect Quatro with the new 4K model and I cannot get most channels to stream. Regularly get "Unable to play channel: not connected" or the stream will start (with no audio) then just hang. Also just detecting significantly fewer channels using the same antenna (just wapping the coax bet...