Search found 7 matches

by needavid
Fri Jan 25, 2019 3:10 pm
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 134
Views: 9036

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

An earlier poster called it! They just closed my ticket. No resolution, no contact, no nothing! They don't give a flop about these problems and they will never be fixed. Please tell me your ticket number and I will look into it. Sometimes the system will close inactive/old tickets, but simply reply...
by needavid
Thu Jan 24, 2019 4:01 pm
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 134
Views: 9036

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

An earlier poster called it! They just closed my ticket. No resolution, no contact, no nothing! They don't give a flop about these problems and they will never be fixed.
by needavid
Thu Jan 10, 2019 5:44 pm
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 134
Views: 9036

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

I submitted a ticket (I have a Quatro) and have worked with the techs on the channels not tuning correctly. They told me, "The engineer has identified the problem and they were gathering information for a firmware update." I guess we'll see what happens. If you are having issues, please submit a su...
by needavid
Wed Jan 09, 2019 7:43 am
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: Channels not detected or bad quality in HDhomerun
Replies: 3
Views: 398

Re: Channels not detected or bad quality in HDhomerun

Yes, please submit a ticket so they can get this problem fixed. There is another long thread here about the issues: https://forum.silicondust.com/forum/viewtopic.php?f=113&t=70166. I hope these issues are truly be expedited so a new firmware can be pushed out, because currently my Quatro is paper we...
by needavid
Tue Jan 08, 2019 5:14 pm
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 134
Views: 9036

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

I’m having trouble with WTVD 11 in Raleigh, NC.
by needavid
Tue Jan 08, 2019 12:06 pm
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 134
Views: 9036

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

I submitted a ticket (I have a Quatro) and have worked with the techs on the channels not tuning correctly. They told me, "The engineer has identified the problem and they were gathering information for a firmware update." I guess we'll see what happens. If you are having issues, please submit a sup...
by needavid
Wed Jan 02, 2019 3:52 pm
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 134
Views: 9036

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

My CONNECT Quatro has been having the issues with WTVD 11.1 too. I submitted a ticket this morning, but have not received a response yet. Hopefully a quick firmware update with fix this problem.

Go to advanced search