Search found 15 matches

by bmitchell
Thu Jan 10, 2019 8:34 am
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13590

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

I submitted a ticket (I have a Quatro) and have worked with the techs on the channels not tuning correctly. They told me, "The engineer has identified the problem and they were gathering information for a firmware update." I guess we'll see what happens. If you are having issues, please submit a su...
by bmitchell
Thu Dec 20, 2018 9:41 am
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13590

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

That's funny they blocked everywhere I wrote [removed by moderator].
by bmitchell
Thu Dec 20, 2018 9:38 am
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13590

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

I have my antenna coax going to a 2 way splitter with 1 side going to a 9+yo **** HD that refuses to die and until it does, you will have to pry it from my wife's cold dead hands and the other side going to the HD Homerun Connect. The Connect is wired directly to the router and I use it to stream wi...
by bmitchell
Thu Dec 20, 2018 3:10 am
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13590

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

Silicon Dust has been awfully quiet about any coming firmware fixes for the Duo/Quatro tuners. Sick of waiting so I bought a Connect and it's working fine. I feel abused.
by bmitchell
Sat Dec 15, 2018 3:11 am
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13590

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

My signal strength is still at 92-93% but signal and symbol quality dropping from 100 to 0 every few seconds again.
by bmitchell
Fri Dec 14, 2018 5:35 pm
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13590

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

Spoke too soon. It's messing up again. As bad as ever. Dad gum!
by bmitchell
Fri Dec 14, 2018 5:12 pm
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13590

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

Holy Cow! I don't know what changed but WTVD is looking good. Slightly lower signal strength (93%), with 100% for signal and symbol quality. Sweet! If it stays that way for a while I'm going to renew my DVR subscription. "Live Channels" is awful.
by bmitchell
Thu Dec 13, 2018 5:54 pm
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13590

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

Why does the problem only seem to show up on the newer Connect Duo/Quattro hardware and not the older Connect? Will there be a solution or not? I just disconnected my Duo tuner and reconnected my old Hauppauge USB tuner to my Shield TV running Live Channels and it looks fine on WTVD 11. Frankly I'm ...
by bmitchell
Sat Dec 01, 2018 7:19 pm
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13590

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

If the older Connect gets good quality reception, I don't see a firmware fix in the cards. Since WTVD channel 11 reception is reported to be good on the Connect, my **** and set tuners, it seems to be a hardware problem that for some reason surfaced for all of us here at the same time. Maybe the VHF...
by bmitchell
Wed Nov 28, 2018 9:42 am
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13590

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

I ran the commands and got this. C:\Users\bill2>"%programfiles%\silicondust\hdhomerun\hdhomerun_config.exe" 10604ca7 save /tuner0 sample.ts ........t.tt..........t..t...n........t........t..tt.........tt..... -- Video statistics -- 126900 packets received, 0 overflow errors, 1 network errors, 3712 t...
by bmitchell
Fri Nov 16, 2018 8:51 am
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13590

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

Silicondust tech pointed me to new debug firmware and then they sent me a list of commands that I did to collect data for them on channel 11-1 for 10 minutes. It's behaving badly this morning so I'm hoping they get the data they need.
Same here.
by bmitchell
Thu Nov 15, 2018 9:18 am
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13590

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

I have the newer Connect Duo and they sent me a link to a firmware upgrade for the Quattro saying that even if it doesn't fix the problem (it didn't) they will be able to track the problem. I hope everyone having this problem will submit a trouble ticket. So I guess contacting WTVD has been a dead e...
by bmitchell
Tue Nov 13, 2018 3:47 pm
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13590

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

Well SD responded to my trouble ticket. Asked me what antenna I'm using. It's a start.
by bmitchell
Tue Nov 13, 2018 10:18 am
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13590

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

My Duo is not working on 11-*. I'm using a ClearStream 2MAX UHF/VHF Indoor/Outdoor HDTV outside on a mast about 20' AGL. In order to get better reception from PBS channel 4, I have directed it as closely as possible toward their tower which puts it about 30 deg off axis to the tower farm near Clayto...
by bmitchell
Mon Nov 12, 2018 5:06 am
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13590

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

I'm having the same problem as well. I checked here as a followup to submitting a support trouble ticket. I bought my connect duo almost a year ago so I want this to be sorted out soon. Here is what I sent support. "Recently VHF reception WTVD Raleigh-Durham Channel 11, has become unwatchable. Signa...

Go to advanced search