Search found 8 matches

by rljnc
Wed Apr 10, 2019 1:56 pm
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13442

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

Yes got the firmware update and seems to have fixed the issue.
by rljnc
Tue Apr 09, 2019 4:16 pm
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13442

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

I never filled out a ticket, the problem for me disappeared for awhile but seems to be back today for WTVD in Raleigh Durham,can I get the firmware update
Device ID = 10704398
by rljnc
Tue Feb 26, 2019 5:35 am
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13442

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

Well I guess we will hope it stays fixed, and won't start having problems again if i go back to using it for recordings. Thanks for checking yours out jfabernathy. :D
by rljnc
Mon Feb 25, 2019 7:54 pm
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13442

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

Yes mine went totally off the air for a while Saturday morning, but when it came back I did not have any problems on my other devices.
by rljnc
Mon Feb 25, 2019 7:39 pm
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13442

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

Anyone that has had this problem with channel 11 in Raleigh/Durham with the quatro, checked it out tonight? I have been monitoring it tonight on mine and it has been completely stable, a constant signal of around 100%. Don’t know if something has changed would like to know if others are getting the ...
by rljnc
Fri Jan 11, 2019 3:08 pm
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13442

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

Yes I think they should fix issues they have with current equipment instead of showing off new at CES, since this has been going on since November or maybe before for some and we have no response is just beyond professional.
by rljnc
Sat Dec 01, 2018 6:02 am
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13442

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

Agree I have tried something similar and it had no effect on channel 11 issue, it’s a problem with the quatro.
by rljnc
Thu Nov 15, 2018 6:01 pm
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: OTA station has pixelation with 100% signal
Replies: 171
Views: 13442

Re: OTA station has pixelation with 100% signal

Okay I posted a problem with this also, did not realize this post was talking about channel 11 in Raleigh Durham, I am also having this issue with my quatro, but my connect is able to view channel 11 fine just like was posted here, the problem is a lot of my recordings are done with my quatro. I am ...

Go to advanced search