Search found 5 matches

by mimmic
Fri Jul 16, 2021 5:53 pm
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: HDHR5-4K Only detecting ATSC3 channels
Replies: 3
Views: 275

Re: HDHR5-4K Only detecting ATSC3 channels

Yes I did. Sorry got posting in both places. I had completely forgotten where to submit a ticket until after posting here. Thanks!
by mimmic
Thu Jul 15, 2021 7:03 pm
Forum: HDHomeRun Hardware Setup & Troubleshooting
Topic: HDHR5-4K Only detecting ATSC3 channels
Replies: 3
Views: 275

HDHR5-4K Only detecting ATSC3 channels

My HDHR5-4K is no longer detecting any atsc1 channels. The antenna is connected to a splitter that feeds my HDHR5-4K and a HDHR5-4US. The HDHR5-4US detects 59 channels. I’ve restarted the 4K. Any one have an idea what I can do?
by mimmic
Thu Sep 29, 2016 2:42 pm
Forum: Downloads & Instructions
Topic: QNAP QPKG for DVR Record Engine
Replies: 755
Views: 342707

Re: QNAP QPKG for DVR Record Engine

I sorted by name and date, but I still don't see it. If I click the Recent menu option, the 0.9.8 package is the only file listed. I've tried from two different computers using different browsers just to make sure it wasn't an issue with my computer. I ran into this last update. Use a different bro...
by mimmic
Sat Sep 03, 2016 6:03 am
Forum: Downloads & Instructions
Topic: QNAP QPKG for DVR Record Engine
Replies: 755
Views: 342707

Re: QNAP QPKG for DVR Record Engine

It's the strangest thing. I too am unable to see the latest releases on the Google Drive page. However, I think its something wrong with Chrome (Beta). Just out of curiosity, when I didn't see the files I tried Internet Explorer and the files are there. Firefox as well. The only other difference is...
by mimmic
Fri Sep 02, 2016 11:40 am
Forum: Downloads & Instructions
Topic: QNAP QPKG for DVR Record Engine
Replies: 755
Views: 342707

Re: QNAP QPKG for DVR Record Engine

..I can't see the newest qpkg either. I first clicked on the google link and saw it, thought I should check the thread to verify the newest version, and then went back and it was gone... Been sitting here almost an hour waiting for it to reappear (reloading the page every few mins).