Search found 110 matches

by Beerman
Fri Aug 23, 2019 11:45 am
Forum: New UI
Topic: Stuck on "Loading" can't change channel
Replies: 15
Views: 694

Re: Stuck on "Loading" can't change channel

I hard rebooted both Primes and TA's and it worked. I remembered that once before I had a similar problem and that seemed to fix it and it did again.
by Beerman
Fri Aug 23, 2019 11:38 am
Forum: New UI
Topic: Stuck on "Loading" can't change channel
Replies: 15
Views: 694

Re: Stuck on "Loading" can't change channel

Alright, the navigation part of this problem has been solved in early access. It also no longer says loading, though the first show that's selected when the app starts for the first time might not be the actual show playing. Those of you using a Prime may want to try switching over to early access ...
by Beerman
Tue Aug 20, 2019 4:42 pm
Forum: New UI
Topic: TypeError:Unable to get property 'id' on Win10
Replies: 13
Views: 664

Re: TypeError:Unable to get property 'id' on Win10

30 minutes in and it's working fine on W10. I'll punish it tonite to be sure.
Will try the Shield later.
by Beerman
Tue Aug 20, 2019 5:24 am
Forum: New UI
Topic: TypeError:Unable to get property 'id' on Win10
Replies: 13
Views: 664

Re: TypeError:Unable to get property 'id' on Win10

After 6 tries with the Shield, turning off the new features seems to work. Sadly, doing the same on my W10 system makes no difference. This makes the problem even more confusing to me.
Any idea when this will be fixed?
by Beerman
Mon Aug 19, 2019 12:20 pm
Forum: New UI
Topic: TypeError:Unable to get property 'id' on Win10
Replies: 13
Views: 664

Re: TypeError:Unable to get property 'id' on Win10

I finally personally came across this issue and figured out that for me, it only shows up when starting up on a drm channel and try to bring up the overlay ui (in live)... a "fix" is to hit back (from the first channel one is viewing) and go to the backstage menu then choose a non-drm channel (easi...
by Beerman
Sun Aug 18, 2019 4:35 pm
Forum: New UI
Topic: TypeError: Unable to get property... and others...
Replies: 3
Views: 120

Re: TypeError: Unable to get property... and others...

This does not work any different for me. However, can you please explain why, when clicking on the screen and it shows Slice, I continually get the LOADING message? Also, why the remote does not work?
by Beerman
Sat Aug 17, 2019 7:47 pm
Forum: New UI
Topic: Stuck on "Loading" can't change channel
Replies: 15
Views: 694

Re: Stuck on "Loading" can't change channel

I decided to uninstall and reinstall and that didn't help at all. I didn't noticed any change whatsoever. Watching live tv is almost impossible on that system. Only setting recordings and playing recorded tv is possible. The Shield is acting up worse than yesterday. I can no longer use the remote to...
by Beerman
Sat Aug 17, 2019 5:20 pm
Forum: New UI
Topic: TypeError:Unable to get property 'id' on Win10
Replies: 13
Views: 664

Re: TypeError:Unable to get property 'id' on Win10

If you can, turn off early access. Turning this off doesn't help me in any way. Nothing can get Slice to pop up. It all craps out the same whether Early Access is on or off. In order for me to watch recorded shows, I need to use the ESC on the keyboard to get me into that screen. On the Shield, the...
by Beerman
Sat Aug 17, 2019 4:19 pm
Forum: New UI
Topic: Stuck on "Loading" can't change channel
Replies: 15
Views: 694

Re: Stuck on "Loading" can't change channel

Thanks, I'll see what the next few days bring then just reinstall. And, I am using the early access version.
by Beerman
Sat Aug 17, 2019 3:37 pm
Forum: New UI
Topic: Stuck on "Loading" can't change channel
Replies: 15
Views: 694

Re: Stuck on "Loading" can't change channel

Windows 10 is wonky again. Loading sticks on the bottom of the screen until I change channels. Can't use a remote or keyboard to change channels. Now it's worse. Start live TV, it plays fine but as soon as I click anywhere on the screen, I get a black screen that says: "TypeError: Unable to get prop...
by Beerman
Fri Aug 16, 2019 4:30 pm
Forum: New UI
Topic: Stuck on "Loading" can't change channel
Replies: 15
Views: 694

Re: Stuck on "Loading" can't change channel

I'm getting this on 2 Win 10 machines as well as the Shield but not everytime. If I go to a new channel, it goes away but come back later. Doesn't seem to affect recordings or playback.
by Beerman
Wed Aug 14, 2019 12:19 pm
Forum: HDHomeRun Software Setup & Troubleshooting (Live & DVR)
Topic: Black Screen on Android TV
Replies: 22
Views: 1057

Re: Black Screen on Android TV

UPDATE: for me this problem only still occurs every 3 days or so then I just reboot the Shield and I'm fine a few more days. I did open a ticket but am waiting a few more days before I update it. I've gotten no updates on my ticket.
by Beerman
Tue Aug 06, 2019 6:17 am
Forum: HDHomeRun Software Setup & Troubleshooting (Live & DVR)
Topic: Black Screen on Android TV
Replies: 22
Views: 1057

Re: Black Screen on Android TV

I'm having this problem again and the only fix for me is to restart the Shield. It happens at least once each day. Other programs also won't work such as Plex until I restart. When it starts, it boots to a black screen but after about 45 seconds, I'm able to back out of it to the Android Home screen...
by Beerman
Sat Aug 03, 2019 7:17 pm
Forum: HDHomeRun Software Setup & Troubleshooting (Live & DVR)
Topic: Black Screen on Android TV
Replies: 22
Views: 1057

Re: Black Screen on Android TV

I had this and posted about it but I only got the black screen if I started HDHR. However, I had to physically unplug the device twice to get it working again. Even uninstalling and reinstalling HDHR didn't work. I'm not sure if what I did fixed it or if it was just blind luck.
by Beerman
Fri Aug 02, 2019 5:12 am
Forum: HDHomeRun Software Setup & Troubleshooting (Live & DVR)
Topic: Lock up on Shield after update
Replies: 1
Views: 104

Re: Lock up on Shield after update

I finally got it to work. I had to unplug the Shield, unplug both Primes, let it sit for about 30 minutes, Start up the Shield which did boot to the Home screen, then plug the Primes in. 3 minutes later, HDHR worked. I've no idea what went wrong.